Nyheder

15.07.2019 | COBRA

COBRA Supporting Crypto 2019

09.07.2019 | CS frontpage, Featured, Public/media

Stor interesse for at læse IT på Aarhus Universitet

Kvote 1 ansøgningerne er talt op, og de viser en stor interesse for at læse en IT uddannelse på Aarhus Universitet. Fakultetet Science and Technology har i år oprettet tre nye IT uddannelser som alle kan melde fuldt hus. Datalogi er forsat den mest søgte uddannelse på hele ST.

08.07.2019 | CS frontpage, Featured, Public/media

Bliv klogere på fremtidens digitale teknologier

Til efteråret kan du blive meget klogere på Fremtidens digitale teknologier og hvad vi arbejder med her på Institut for Datalogi. Fem af vores dygtige forskere giver nemlig en forelæsningsrække på Folkeuniversitet om bl.a. big data, machine learning og blockchains.

05.07.2019 | CS frontpage, Featured, Public/media

KRONIK: Intet forhindrer flere kvinder i at få en karriere i tech-branchen - undtagen dem selv

Vi kan. Vi vil. Vi har de nødvendige kompetencer. Og der er intet, der forhindrer flere kvinder i at få en strålende karriere i en branche, der sukker efter kvalificeret arbejdskraft. Virksomhederne står i kø for at rekruttere sådan nogen som os: Kvinder med it-kompetencer. Vi elsker vores fag, vi er vilde med at kode og med at udvikle software.…

01.07.2019 | CS frontpage, Featured, Public/media

Teknologi tiltrækker kvinder i Aarhus

Lise Lystlund og Ida Christine Andersen har etableret tech-fællesskabet Co-coders. Blandt de 800 medlemmer dukker flere og flere kvinder op til de månedlige Code Nights, hvor der diskuterers ny teknologi. Målet er at tiltrække flere kvinder.