Workshop: Kan jeg få EU-støtte som iværksætter? (in Danish)

Er du en midtjysk iværksættervirksomhed med en innovativ ide og et stort markedspotentiale? Så kom med til workshop i HatchIT Lab på Institut for Datalogi på Aarhus Universitet og hør om de mange muligheder for EU-støtte til iværksættere.

2017.10.18 | Peter Martin Moos Hoffmann

Date Thu 09 Nov
Time 14:00 17:00
Location Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Registration has closed

På dagen får du input og information omkring EU's programmer og hvilke kriterier en virksomhed skal opfylde for at opnå EU-støtte. Du kommer hjem med konkrete værktøjer i tasken til, hvad din virksomhed skal fokusere på for at komme i betragtning til EU-støtte. Du vil også kunne høre om mulighederne for iværksættere hos Væksthus Midtjylland og HatchIT Lab - ligesom der er rig mulighed for at neværke.

Workshoppen afholdes af HatchIT Lab, Central Denmark EU Office, der er Midtjyllands kontor i Bruxelles, Væksthus Midtjylland og Innovayt.

Mere info om arrangørerne:
HatchIT Lab: projects.au.dk/hatchitlab/
Central Denmark EU Office: www.centraldenmark.eu
Væksthus Midtjylland: startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk/
Innovayt: innovayt.eu

Arrangementet er gratis, tilmeld dig nedenfor:
www.eventbrite.com/e/workshop-i-hatchit-lab-kan-jeg-fa-eu-sttte-som-ivrkstter-tickets-38761235900

CS frontpage, Featured, Private and public companies, Public/media, Knowledge exchange